1000euro.be

Wie zijn wij ?

Wij werken samen met Euphony Benelux en zijn met onze 1,5 miljoen klanten al ruim 10 jaar goed vertegenwoordigd in de Belgische en Nederlandse markt.

De belangrijkste kernwaarden van ons bedrijf zijn: professionaliteit, doorzettingsvermogen en teamspirit.

Wij stellen onze jarenlange ervaring en deskundige begeleiding ter beschikking, om u te helpen een (extra) nieuw inkomen op te bouwen. En dit zonder dat u uw huidig inkomen/baan hoeft op te geven. Een specifieke opleiding of ervaring is minder relevant, zolang u maar een duidelijke motivatie heeft en bereid bent te leren en te werken.

Leuk werk, maar klinkt dat te mooi om waar te zijn? Inderdaad, er zit een addertje onder het gras... Ook bij ons moet u er wel serieus voor werken. In het leven komt niks wat echt de moeite waard is u zomaar aanwaaien. Dat is bij ons ook zeer zeker niet. De hoogte van uw inkomsten is uiteraard juist daarom mede afhankelijk van de tijd die u beschikbaar stelt en van uw inzet.

U krijgt bij ons professionele ondersteuning, interne trainingen en opleidingen enĀ een persoonlijke ervaren coach om op terug te vallen. Starten als zelfstandige en er niet alleen voor staan. Perfect toch?

Wij hebben geen investerings verplichtingen! Kijk op de volgende pagina of u zich daadwerkelijk kunt vinden bij ons.

 
     
 
    Meer weten ? Meer